Må bra med hjälp av din kost

Du är vad du äter har vi fått höra från program på TV. Och visst är det så att vi har mycket att tacka vår kost för. Det går att skapa livsstilsförändringar där kosten finns med som gör att vi mår bättre. Det är viktigt att vi håller en viss koll på vad vi stoppar i oss.

Så klart är viss kost bättre än andra och visst så ska vi kunna få njuta av en pizza någon gång men det viktiga är att vi måste börja att äta mer varierat och framförallt mer hälsosam kost. Om det vi äter gör att vi inte mår bra så ör det väl en anledning nog att skapa en förändring.

Ja även det vi dricker är något som vi behöver titta över. Om du inte provat Matcha tidigare så kanske det är dags att göra det. Detta är en Japansk dryck som där druckits i över 1000 år och som framställs av teblad från en tebuske. Det är till stor fördel för vår hälsa och räknas in som en superdryck bland alla andra drycker.

Försök hitta de vägar som passar dig bäst och du kanske inte ska går för fort fram med förändringen av din kost. Börja med vad du dricker och gå över till Matcha istället för kaffe och vanligt te. När du börjar vänja dig med detta så byt ut något i din kost mot något hälsosamt. Det finns massor av Superfoods som du kan välja bland.