Duka upp till festmiddag

Det är alltid lika trevligt att få bjuda in gäster och därmed ställa till med ett fint kalas. Du planerar in i minsta detalj allt från dukningen, dekorationer, sittordning, maten, musiken och allt annat som kan bidra till en lyckad fest. Du bestämmer hur många som ska komma på festen och sedan därmed också vem som du ska bjuda. Är det fråga om en fest enbart för vuxna eller kommer det även att finnas barn eller ungdomar där.

Ungdomar vill ha en egen plats

Om det kommer att finnas ungdomar på festen kan du gärna duka i ett eget rum åt dem, så att de kan prata ifred och kanske också ha en lite annan meny. De vuxna kanske får äta kräftor eller hummer. Ungdomarna vill troligen hellre äta exempelvis Tacos med olika fyllningar eller kanske pizza. De vill säkert också höra på lite annorlunda musik än de vuxna.

Dekorationer

Då du ordnar en fest är det alltid trevligt att fixa till det lite extra fint i lägenheten med till exempel ballonger, servetter och konfetti, köp något passande online. För att ge mera värme och doft kan du därmed också använda dig av doftljus eller till exempel blommor.